× Hem Lägenheter Prislista Vår vision Felanmälan

GH179 - stor 2:a i Hökarängen

Boyta 55m² · 2 Rum & kök · Möblerad
720 SEK / dag

Faciliteter
Kabel Tv (basutbud) Kök 2 sovplatser Tv Parkering Hiss Ugn / Spis Kyl / Frys Städkitt Köksredskap Tvättstuga Balkong Soffa Fotölj Kaffekokare Badkar

Denna stora 2:a är belägen i området Hökarängen i Farsta. Lägenheten är perfekt för 1 upp till 3 personer. 

Detta är ett lugnt område med gångavstånd till centrum & tunnelbana. Bra kommunikationer med buss finns. Flertal restauranger samt närbutiker men även skräddare och apotek finns. 

Hökarängen är en stadsdel i Farsta stadsdelsområde i Söderort i Stockholms kommun. Det moderna Hökarängen växte fram som en planerad förort på 1940-talet och bebyggelsen domineras idag av bostadsområden byggda 1946–1954. Befolkningen, som uppgick till 45 personer 1946, ökade till som mest 16 000 personer 1952. Stadsdelen var ett av de första exemplen på de många nya förorter som byggdes längs med den nya tunnelbanan decennierna efter andra världskriget, och den bilfria centrumanläggningen ritad av David Helldén kom att bli stilbildande för planeringen av nya förorter i Sverige och för efterkrigstidens folkhemsarkitektur. Stadsdelen gränsar till Gubbängen, Sköndal, Farsta och Fagersjö.

Nära dig
Hökarängen, Farsta
Ansökan

Ansökningsformulär


Information om boende

Prislista
Faktureringsuppgifter

Skicka ansökan