× Hem Lägenheter Prislista Vår vision Felanmälan

GH008 - Mysig 1:a vid slottet

Boyta 35m² · 1 Rum & kök · Möblerad
1 100 SEK / dag

Faciliteter
Wifi Kabel Tv (basutbud) 2 sovplatser Dusch Tv Ugn / Spis Kyl / Frys Städkitt Köksredskap Fransk balkong Soffa Kaffekokare

Denna mysiga etta är belägen i Gamla stan precis bakom det kungliga slottet. Passar perfekt för 1 upp till 2 personer. 

Väldigt centralt och gångavstånd till det mesta. Här känner du dig aldrig ensam eller långt bort från något. 

Gamla Stan, är ett av de största och bäst bevarade medeltida stadskärnorna i Europa och ett av de främsta attraktionerna i Stockholm. Det var här Stockholm grundades år 1252.

det finns museum fullt av sevärdheter, restauranger, kaféer, barer och butiker. Gamla Stan är också populär och känd för sitt hantverk, nyfikenhet och souvenirerna. De smala slingrande kullerstensgatorna, med sina byggnader i så många olika nyanser av guld, ger Gamla Stan sin unika karaktär. Även nu kan källarvalar och fresker från medeltiden hittas bakom de synliga fasaderna, och på snöiga vintern dagar känns distriktet något från en storybook.

Det finns flera vackra kyrkor och museer i Gamla Stan, bland annat Sveriges nationella katedral ''Stockholms katedral'' och Nobelmuseet. Den största av sevärdheterna i området är Kungliga Slottet, ett av de största palats i världen med över 600 rum. Förutom receptionen finns det flera intressanta museer i palatset, inklusive kungliga armén, med kungliga kostymer och utrustning.

Nära dig
Gamla Stan
Ansökan

Ansökningsformulär


Information om boende

Prislista
Faktureringsuppgifter

Skicka ansökan