× Hem Lägenheter Prislista Vår vision Felanmälan
Grand Home

Just like home

Vår vision

GrandHome startades 2018 av ett starkt team som kan bostadsbranschen i sömnen. Vi har alla varit där vi behövt lägenhet omedelbart men behöver alltid gå igenom en lång ansökningsprocess, vänta på svar i flera dagar och hela resan med att ens hitta lägenhet. All sådan krångel tar vi bort och ser till att du kan flytta in så snabbt som möjligt. För att göra det ännu enklare för företag så ser vi till att alla kostnader hamnar på en och samma faktura. Hur bra är inte det?

Med hundratals lägenheter från Uppsala ända ut till Södertälje erbjuder vi skräddarsydda lösningar för ditt företagsbehov och för dina anställda. Ni har möjligheten att välja boende efter era behov, 1 dags övernattningar upp till tillsvidare kontrakt. Ni bestämmer! Vi vet att bostadsbristen påverkar oss alla med utdragna ansökningar som aldrig tar slut. Tusentals ansökningar och den långa platskön när man väl blivit kontaktad för visning.

GrandHome tar sin plats i marknaden och erbjuder dig & ditt företag ett stort urval av lägenheter. Du får svar efter endast 2 timmar från att ni skickat ansökan. Sök nu och flytta in redan imorgon!